joi, 4 august 2011

Tu cum arăţi pe rută?

Vă salut dragilor! Ce mai faceţi, cum vă merge?

Astăzi vreau să vă spun cât este de important modul în care te îmbraci. Acuma fiecare judecă cum doreşte referitor la acest lucru, tocmai de aceea este o vorbă „Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont”.

Clienţii sunt persoane foarte vizuale, foarte atente la detalii. În felul în care arăţi, ei caută indicii pentru a vă determina seriozitatea, iar după aspectul dumneavoastră exterior ei judecă veridicitatea şi capacităţile produsului companiei. Fraţilor, nu mai puţin de 95% din prima impresie pe care o lăsaţi unui client va fi dată de vestimentaţia dumneavoastră. Asta pentru că hainele vă acoperă 95% din corp. Agenţii de vânzări profeşionişti se îmbracă asemenea unor persoane de succes în toate ocaziile. Ei nu lasă nimic la întâmplare.

Un sfat bun ar fi să-i urmaţi pe lideri, nu pe ucenici! Cheltuiţi de două ori mai mulţi bani pe îmbrăcăminte decât în prezent şi cumpăraţi de două ori mai puţine haine. Aceste haine bune vă vor plăcea atât de mult, încât le veţi purta mai des, veţi obţine mai multă valoare de pe urma utilizării lor şi vă veţi simţi mai bine şi mai încrezător de fiecare dată când le veţi îmbrăca.

Şi încă ceva: Nu v-aţi dori să ajungeţi vreodată să concuraţi în vânzări cu un rival care arată mult mai bine ca dumneavoastră la exterior. Îmbrăcaţi-vă elegant când vă vizitaţi clienţii.

Grija privind aspectul exterior este de asemenea importantă pentru impresia pe care o lăsaţi clientului, începând chiar de la prima întâlnire. Păi cum ar fi să fi îmbrăcat la costum, pantofi, totul perfect.....şi cu mătreaţă pe umeri şi în cap la fel. Păi contează frate aspectul exterior. Nu mai zic de faptul că este neplăcut să puţi a transpiraţie. Păi mai ia câte o pauză pe rută, dute într-o parcare sau la o baie undeva şi spală-te frate. Eu tot timpul plec la drum cu două tricouri la mine, am deodorant antiperspirant de la FA în maşină, am săpun FA în maşină. Încerc tot timpul să arăt impecabil. Trebuie să fi atent la detaliile acestea. Contează enorm.

Am scris acest articol, în speranţa că-l va citi un prieten de-al meu, tot agent de vânzări. Un băiat adorabil, dar care are mătreaţă pe umeri atât de multă încât ai impresia că lucră la moara de făină şi miroase ca un .....Miroase neplăcut. Sper să nu te superi dragă XYZ.

1 comentarii:

Costin Comba spunea...

„Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont”. Este inteleapta si adevarata. Discrepantele intre persoane apar in momentul in care incepu judecatile bazate pe aparente.

Trimiteți un comentariu