miercuri, 13 iulie 2011

Investeşte în tine! Învaţă continuu!

Puteţi să învăţaţi tot ceea ce este necesar pentru a atinge orice obiectiv pe care vi-l puteţi stabili..nu există limite. by Brian Tracy

Dragilor, pentru a câştiga mai mult, trebuie să învăţaţi mai mult. Citiţi cu atenţie acest articol! S-ar putea să vă schimbe viaţa unora dintre dumneavoastră. La nivelul actual de cunoştiinţe şi talente, v-aţi atins limitele. Utilizând abilităţile dumneavoastră curente, nu puteţi obţine rezultate mai multe sau mai bune, decât dacă veţi munci şi mai susţinut. Dacă doriţi să câştigaţi mai mult pe viitor, trebuie să învăţaţi şi să aplicaţi metode şi tehnici noi. Este o maximă care zice aşa: "cu cât faci mai mult din ceea ce faci, cu atât vei căpăta mai mult din ceea ce capeţi". Super faină, aşa-i?

Avem parte de o explozie de informaţii şi tehnologie fără precedent în istoria omenirii. Progresul acesta crează noi competitori şi impulsionează concurenţa să conceapă moduri mai bune, mai rapide şi mai ieftine de a încheia afaceri. Pentru asta trebuie să învăţăm continuu în domeniul nostru, pentru a avea succes în aceste vremuri.

Viitorul aparţine celor care învaţă, nu numai celor care muncesc susţinut. Cei mai bine plătiţi agenţi de vânzări cheltuiesc mai mult timp şi bani pentru a se perfecţiona faţă de agenţii de vânzări medii. Învăţarea asta continuă este ca un program permanent de fitness mental pentru campionii vânzărilor.

Cunosc trei moduri de învăţare continuă. Primul ar fi să ciţiţi pur şi simplu permanent în domeniul dumneavoastră de activitate. Treziţi-vă mai repede în fiecare dimineaţă şi citiţi o oră despre vânzări. Lăsaţi ziarele, internetul, televizorul. În locul lor citiţi o carte bună despre strategii şi tactici de vânzare, subliniaţi ideile importante şi faceţi însemnări pe marginea ei. Căutaţi idei practice pe care le puteţi folosi imediat. Examinaţi-le în minte, imaginaţi-vă utilizându-le în vânzările dumneavoastră. După aceea, pe toată durata zilei, practicaţi ce aţi învăţat. Poate vă întrebaţi care sunt cele mai bune cărţi. Am şi eu câteva preferate, dar cel mai simplu vă spun: rugaţii pe agenţii de vânzări de succes să vă facă recomandări.

Un alt principiu al învăţării continue ar fi să ascultaţi casete, programe audio în maşină. Vă spun cu mâna pe inimă că, învăţarea audio vă aduce cel mai repede şi mai eficient, progresul în vânzări. Faceţi din maşina dumneavoastră o universitate pe roţi. Nu mai irosiţi timpul ascultând muzică, puneţi un cd audio cu un program de vânzări.

Al III- lea principiu al învăţării continue ar fi să urmaţi toate cursurile de training la care puteţi avea acces. Participaţi la seminare şi cursuri despre vânzări profesioniste. Căutaţi pe plan local sau cât mai aproape de oraşul dumneavoastră trainingurile. Uneori, ideile şi strategiile conţinute într-un program au catapultat o persoană de la mizerie la bogăţie.

În încheiere aş vrea să vă spun regula celor 3 procente:
Investiţi în persoana dumneavoastră 3% din venitul pe care-l obţineţi.

Mai aveţi nevoie de explicaţii? Investiţi 3% din oricât de mult aţi câştiga într-un an, pentru a deveni chiar mai bun în activitatea desfăşurată cu scopul de a câştiga banii aceia. O să vedeţi cum o să se schimbe atitudinea de propria persoană. Veţi deveni mai talentat, mai cunoscător, mai serios în privinţa profesiunii şi a clienţilor.
Sper să-ţi fie de bun augur acest articol! Dacă citeam aşa ceva acum 10 ani, acum probabil aş fi fost un super agent bogat. Dar nici acum nu e târziu. Vă mulţumesc de interes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu